Es reformaran els trams de carril bici en mal estat


  • Comparteix:

El carril bici de la Rambla del Celler s'arreglarà

El carril bici de la Rambla del Celler s'arreglarà

El carril bici de la rambla del Celler i del parc de la Pollancreda es rehabilitarà. La junta de govern local ha aprovat una remodelació que se centrarà, sobretot, en la zona més malmesa, ubicada prop del mercat de Torreblanca, on les arrels de les pollancres han desgastat en excés el paviment. Els treballs, que tindran un cost que rondarà els 40.000 euros, començaran la setmana vinent.

L'alcalde, Lluís Recoder, ha explicat que la reforma contempla allisar el paviment per facilitar la circulació dels vehicles. Són declaracions a Cugat.cat.

Lluís Recoder

La zona més propera a Torreblanca és la més malmesa a causa de les arrels de les pollancres. El que farem serà reparar-ho.


El projecte ha de passar a aprovació del ple municipal d'aquest dilluns per esdevenir una realitat. En total s'ha d'arreglar mig quilòmetre de tram ubicat entre el parc de la Pollancreda i la rambla del Celler, on el carril bici es va inaugurar fa dos anys. Els treballs tindran un cost de 40.000 euros i renovaran les vies que es troben en mal estat pel temps que fa que es van construir i perquè les arrels dels arbres les han aixecat. Aquest darrer obstacle es resoldrà instal·lant plaques canalitzadores que frenin la força de les arrels.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.