Sant Cugat encara la setmana de Reis amb jocs al carrer i teatre pensats per als més petits


  • Comparteix:

La plaça d'Octavià serà una jornada més l'epicentre de l'activitat

La plaça d'Octavià serà una jornada més l'epicentre de l'activitat

Sant Cugat començarà la setmana de Reis amb la tradicional fira d'artesania que ocuparà la plaça del Rei fins aquest dimecres, de deu del matí a les nou del vespre. Els jocs de carrer ocuparan, matí i tarda, la plaça d'Octavià, que compartiran espai amb el taller de construcció que es farà a dins de l'Envelat. També a l'Envelat i al punt de les sis de la tarda, la companyia la Roda ofereix el teatre musical 'La rateta que escombrava l'escaleta'.

La tradicional fira d'artesania que s'ha inaugurat aquest diumenge a la plaça del Rei torna a obrir les seves portes aquest dilluns. Organitzada per l'Ajuntament, romandrà oberta de deu del matí a nou del vespre.

La plaça d'Octavià, epicentre dels actes d'aquest Nadal a la ciutat, ofereix, a partir de les onze del matí fins a les dues del migdia i de cinc de la tarda a vuit del vespre, els jocs de carrer 'Colors de Monstre' de la mà de Tombs Creatius.

També a la plaça d'Octavià, però a l'espai de l'Envelat, l'Ajuntament organitza a partir de les onze del matí el taller de construcció 'Uau! Quin estel d'Orient', a càrrec de l'Obrador Lúdic. A dos quarts d'una del migdia, hi haurà un segon torn d'aquesta activitat.

A les sis de la tarda i també a l'Envelat, la companyia la Roda portarà a escena el teatre musical 'La rateta que escombrava l'escaleta'. Aquesta activitat, organitzada per l'Ajuntament, està recomanada per a infants a partir dels tres anys i té un cost de tres euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.