El Casal de Joves TorreBlanca comença l'any amb nova programació


  • Comparteix:

El Casal de Joves TorreBlanca progama els activitats per als quatre primers mesos de l'any

El Casal de Joves TorreBlanca progama els activitats per als quatre primers mesos de l'any

El Casal de Joves TorreBlanca presenta la programació de l'espai des del gener fins a l'abril. La sala Èxit és un dels principals espais que acollirà les activitats d'aquests primers mesos de l'any com campionats de futbolí i de Guitar Hero.

La dansa és una de les propostes que més presència tindrà durant aquests mesos al casal. Així, el hip-hop, la dansa contemporània, el ball de gitanes i la 'capoeria' seran els protagonistes del gener a l'abril de l'espai municipal.

Les tecnologies de la informació i la comunicació (TIC) també ocuparan un lloc en la programació del Casal de Joves TorreBlanca. Els interessats podran triar monogràfics sobre aquestes tecnologies.

Durant la setmana blanca, l'espai s'omplirà de cinema fantàstic amb films com 'Avatar' i 'Alicia al país de les meravelles'. Durant aquestes dates, la literatura també tindrà un lloc amb la presentació del col·lectiu literari juvenil 'Portadors del Foc'.

Per trobar més informació del casal i de les activitats que es faran els quatre primers mesos del 2011, es pot consultar la web Santcugat.cat/torreblanca, també es pot enviar un correu electrònic a casaldejoves@torreblanca.cat o bé trucar al 93.589.20.18.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.