Els Reis d'Orient visiten els districtes en helicòpter, tren i cavalls


Temes relacionats

La cavalcada dels Reis arriba al centre de Sant Cugat plena de sorpreses ( 5/gen/11)

Melcior, Gaspar i Baltsar aterren a Mira-sol amb helicòpter ( 5/gen/11)

Els FGC portaran els Reis Mags a la Floresta ( 5/gen/11)

Els Reis d'Orient recorreran a cavall els carrers de les Planes ( 5/gen/11)


  • Comparteix:

Ses Majestats han rebut les cartes dels florestans a Can Llobet

Ses Majestats han rebut les cartes dels florestans a Can Llobet

A banda de la cavalcada central de Sant Cugat, els diferents districtes de la ciutat també han rebut Ses Majestats els Reis d'Orient. Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat a Mira-sol en helicòpter, a continuació han passat per la Floresta, on han arribat en un tren antic, i finalment, els Reis han fet una volta a cavall per les Planes. Segueix la cavalcada dels districtes a Cugat tv

A Mira-sol, els Reis Mags han aterrat en helicòpter a la zona esportiva municipal del districte. Allà, una gentada els esperava impacients. Els Reis han fet un recorregut pels carrers de Mira-sol fins arribar al Casal de Cultura on els més menuts han pogut fer entrega de les seves cartes i prendre un got de xocolata calenta.

Ses Majestats d'Orient han arribat una mica més tard a la Floresta, on han aparegut en un tren d'època. Després d'una càlida benvinguda a l'estació, la comitiva ha pujat a diferents carrosses amb les quals han fet un trajecte pel districte fins al pavelló de Can Llobet. Un centenar de persones esperava Ses Majestats al complex esportiu, on també s'ha fet una xocolatada i els infants han pogut entregar les seves cartes als Reis.

Els infants dels diferents districtes de la ciutat s'han mostrat molt emocionats per la visita de Ses Majestats i han explicat els regals que els han demanat.

Nens

Una bici, una pilota, un tres en ratlla. / He demanat un patinet, un joc de la Wii. / Una bicicleta, uns patins i el vestit del Barça del Piqué.





A les Planes, Melcior, Gaspar i Baltasar han triat els cavalls com a mitjà de transport. La comitiva reial ha començat la desfilada al Camí de Can Cases i, abans d'acabar el recorregut, han fet una petita parada a la plaça de la Creu d'en Blau. Allà, Ses Majestats han fet un parlament en què han recordat els infants menys afortunats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.