Augmenten les vendes a webs de segona mà després de Nadal


  • Comparteix:

Botiga Engrunes de la ciutat

Botiga Engrunes de la ciutat

Els portals de venda de productes de segona mà han incrementat el nombre de transaccions després de les festes de Nadal. Segons Segundamano.es, portal amb seu a la ciutat, cada vegada hi ha més gent que opta per la compra de coses de segona mà en lloc de nous objectes. Per la seva banda, entitats benèfiques que reben productes donats voluntàriament, com Engrunes, registren una davallada respecte l'any passat.

La crisi econòmica ha dut molts ciutadans a comprar productes de segona mà a Internet i també a revendre'n a través d'aquest canal en comptes de dur-los a entitats benèfiques sense rebre res a canvi.

El director del web de vendes Segundamano.es, Jaume Gomà, explica a Cugat.cat que el ciutadà ha perdut la vergonya a comprar productes de segona mà.

Jaume Gomà

Quan comprem un producte de segona mà ens alegrem d'haver fet un bon negoci.




El portal, que té mig milió de visites diàries, ha duplicat els seus continguts respecte l'any passat. Entre els productes estrella de la web, hi ha roba, vehicles, productes electrònics, llocs de treball i immobles.

En canvi, la Fundació Engrunes, situada a la ciutat, ha notat la baixada de les vendes en el seu establiment del carrer de Josep Anselm Clavé.

La responsable de la botiga, Carme Hurtado, reconeix que en temps de crisi els santcugatencs prefereixen vendre els seus productes que donar-los de forma altruista.

Carme Hurtado

Les vendes van malament. Hem acusat la crisi, com tothom.



Hurtado ha afegit que l'entitat, que vetlla per persones en risc d'exclusió social, espera millores un cop superada la situació econòmica actual.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.