Dotze anys de microcrèdits del Fons Social Sant Cugat-Valldoreix


  • Comparteix:

Maria Antonia Gili va crear el Fons Social Sant Cugat-Vallldoreix el 1998

Maria Antonia Gili va crear el Fons Social Sant Cugat-Vallldoreix el 1998

El Fons Social Sant Cugat-Valldoreix, creat per Maria Antònia Gili fa 12 anys, ofereix microcrèdits sense interessos per a les persones amb menys recursos. Aquest any el nombre d'aquestes peticions ha estat de 144, el que significa 19 més que l'any anterior, amb un total de 180.000 euros prestats, 18.000 més que fa 12 mesos.

La creadora de l'entitat sense ànim de lucre, Maria Antonia Gili, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a fos' que abans es donaven més diners i que els préstecs s'havien de tornar en quatre mesos. Ara, en canvi, donen 1.000 euros i els microcrèdits es poden tornar en sis mesos a causa de les dificultats econòmiques derivades de la crisi. Gili explica què és el Fons Social Sant Cugat-Valldoreix i algunes de les condicions per accedir-hi.

Maria Antònia Gili

Sempre que necessiten l'ajut, si ho tornen, poden accedir-hi tantes vegades com vulguin. És el banc per les persones que no poden accedir a una entitat bancària convencional.







El primer motiu pel qual els ciutadans acudeixen a l'entitat és per pagar altres deutes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.