Els retards de Renfe continuaran durant la resta del dia


  • Comparteix:

Estació de Renfe santcugatenca

Estació de Renfe santcugatenca

Renfe reconeix que no sap quan tornarà la normalitat al servei de Rodalies i preveu que els retards es mantindran durant la resta del dia. La Generalitat ha anunciat que obrirà un expedient informatiu a la companyia ferroviària per conèixer les causes d'aquestes incidències. Els viatgers afectats per la vaga poden sol·licitar la devolució del seu bitllet a l'estació d'arribada. Renfe recomana consultar les webs Rodaliesdecatalunya.cat i Renfe.com, i el telèfon d'informació 902 41 00 41 per conèixer l'estat del servei.

El director de Rodalies, Miguel Ángel Remacha, ha demanat disculpes als usuaris per les incidències que estan patint i ha indicat que la companyia està oberta a negociar amb els maquinistes per arribar a un acord que 'complagui les dues parts'.

Renfe manté que alguns dels maquinistes no s'han presentat, des d'aquest dilluns, als trens que tenien previstos i que això ha causat retards a totes les línies. Segons Renfe, la protesta derivada de l'horari laboral no s'ha comunicat a l'empresa. Els sindicats es queixen de la modificació dels horaris de descans dels maquinistes aplicats des de diumenge a la nit.

En un principi, Renfe havia explicat que l'avaria de tres trens havia provocat aquest dilluns retards a tres línies, entre elles la que té parada a Sant Cugat. No obstant això, des de primera hora de la tarda de dilluns, Renfe ha reconegut que els retards són conseqüència d'una protesta dels maquinistes i que no sap quan se solucionarà del tot la incidència.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.