Localitzats una dona i el seu fill que s'havien perdut a la zona de Sol i Aire


  • Comparteix:

Els afectats s'han perdut al bosc de Sol i Aire

Els afectats s'han perdut al bosc de Sol i Aire

Els Bombers de la Generalitat i l'Agrupació de Defensa Forestal (ADF) han localitzat aquest dissabte a la tarda una dona i el seu fill a la zona del nucli zoològic de Sol i Aire, on s'havien perdut. Els afectats, que estan sans i estalvis, s'havien endinsat al bosc del territori fins a desorientar-se. Diverses dotacions de Bombers, de l'ADF, de Protecció Civil, de la Policia Local i dels Mossos d'Esquadra han participat en l'actuació de rescat.

Els fets han succeït entorn un quart de set de la tarda d'aquest dissabte, quan la dona ha trucat els Bombers avisant que estava desorientada i perduda al bosc amb el seu fill.

El cap operatiu del grup d'intervenció de l'ADF, Iñaki Ferreira, ha destacat la bona coordinació entre els cossos de seguretat i emergències que van fer possible el rescat.

Iñaki Ferreira

Es va efectuar un rastreig a la zona on es creia que estava. Tot va anar bé i la coordinació entre cossos va ser perfecta i l'operació molt ràpida.





Els cossos de seguretat i emergències han localitzat la dona i el seu fill a les set de la tarda, endinsats a l'espessa massa forestal.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.