La zona blava hauria de ser gratuïta per a les dones embarassades, segons Pepe García (CCOO)


  • Comparteix:

Imatge d'un aparcament de zona blava

Imatge d'un aparcament de zona blava

El secretari general de CCOO a l'Ajuntament, Pepe García, considera prioritari lluitar contra el mal ús de les reserves d'aparcament per a persones amb mobilitat reduïda i es mostra partidari de crear llocs d'aparcament i facilitar la gratuïtat de la zona blava per a dones embarassades. En aquest sentit, García ha corregit ERC, que va destacar que hi ha aparcaments assignats a matrícules de vehicles, ja que assegura que totes les places a Sant Cugat són genèriques.

El que va ser responsable federal d'igualtat i atenció a les persones amb discapacitat de Catalunya a les administracions públiques de CCOO durant 10 anys, Pepe García, considera imprescindible que les dones en estat de gestació puguin estacionar a les zones blaves sense necessitat de treure el tiquet.

Pepe Garcia

El més lògic és que les dones embarassades puguin aparcar en zones blaves sense haver de treure el tiquet.


En aquest sentit, García ha matisat ERC, que proposa aprofitar les places destinades a persones amb mobilitat reduïda sense matrícula assignada per a dones embarassades. Segons assegura, a la ciutat totes les places de reserva d'aparcament són genèriques i no amb matrícula o número de targeta. A més, ha subratllat que en cap cas és el consistori qui té competència per poder assignar les places d'aparcament, que actualment són genèriques.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.