Desarticulat un grup de lladres que havia actuat a Sant Cugat


  • Comparteix:

Material recuperat a l'operació policial

Material recuperat a l'operació policial

Els Mossos d'Esquadra han desarticulat un grup de lladres molt actiu que actuava a municipis de Catalunya, entre ells Sant Cugat. S'han detingut set persones i quatre ja han ingressat a la presó. De moment, es relaciona el grup amb una vintena de robatoris, però el nombre de fets resolts pot ser molt superior.

Els detinguts feien servir un sofisticat estri per fabricar claus i amb aquestes forçaven els panys de les portes dels immobles. La investigació acredita un repartiment diferenciat de tasques entre els membres del grup, que es dividien entre els que perpetraven els robatoris i els que es dedicaven a la venda dels objectes robats. Quatre dels detinguts es troben imputats fins el moment per una vintena de robatoris amb força a domicilis. Als altres tres se'ls imputa un delicte de venda de material sabent que procedeix d'un robatori i per un valor clarament inferior al de mercat.

El jutge ha decretat presó preventiva per a quatre dels set detinguts. L'operació continua oberta i, en aquests moments, la feina dels agents se centra en acreditar la propietat de la diversitat objectes recuperats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.