Els Premis aplaudeixen la tasca de Laura Esteve a la ciutat pels 25 anys de dansa


  • Comparteix:

Laura Esteve, ballarina i directora de l'escola de dansa Laura Esteve Centre de Dansa, ha estat guardonada amb el premi Ciutat de Sant Cugat. La ballarina ha rebut el premi pels seus 15 anys al capdavant de l'escola i un total de 25 anys d'ensenyament de dansa a la ciutat.

Laura Esteve comença la seva experiència professional al cos de ball del Gran Teatre de Nancy, on interpreta diversos papers de solista fins que el 1979 Christian Tolelle la crida per formar part del 'Ballet del Nord'. La seva gran oportunitat professional, però, no arriba fins el 1981 amb Boris Tonin-Nikich, que li dóna un paper rellevant a la seva companyia, ballant reconegudes obres del coreògraf. Anys després inicia un període de gires per França, Alemanya, Suïssa i Itàlia, que clou el 1986, quan s'instal·la a Sant Cugat i comença la seva etapa pedagògica.

Després d'uns anys al capdavant de l'escola de dansa Fusió, Laura Esteve inicia el seu projecte docent en solitari, el Laura Esteve Centre de Dansa pel qual ha estat guardonada.

Esteve, ha agraït així el premi que li ha estat entregat.

Laura Esteve

Rebo aquest premi amb molta il·lusió i honor perquè l'han decidit els santcugatencs. No sóc d'aquí però després de 25 anys, m'hi sento.


L'escola s'encarrega de la formació professional de ballarins, molts d'ells actuant en companyies de dansa nacionals i internacionals, i de la formació bàsica de nens i nenes a partir dels quatre anys. La majoria d'aquests nens i nenes continuen els seus estudis fins a aconseguir un nivell avançat, formant-se amb ells un grup de dansa del centre, que ha fet nombroses representacions a nivell nacional i europeu.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.