La pluja no s'avé amb Sant Medir i aigualeix la festivitat per segon any consecutiu


  • Comparteix:

La pluja ha aigualit la festivitat de Sant Medir per segon any consecutiu. Les precipitacions han anul·lat les activitats a l'aire lliure. L'únic acte que s'ha dut a terme és la tradicional missa a l'ermita del copatró de la ciutat, que ha aplegat unes 90 persones.

Ni xocolatada, ni cercavila, ni sardanes, ni geganters. Les precipitacions de la matinada de dimecres a dijous i de tot el matí han obligat l'organització de Sant Medir a suspendre tota la programació d'activitats.

El camí en direcció a Sant Medir ha quedat força enfangat a causa de les precipitacions i, per això, s'ha recomanat als santcugatencs no pujar a l'ermita. Tot i així, gairebé un centenar de persones han volgut assistir a la missa a l'ermita de Sant Medir. Entre aquests, hi havia els banderers, els membres del setmanari 'Tot Sant Cugat', i l'alcaldessa, Mercè Conesa, entre d'altres.

Mercè Conesa

Per segon any consecutiu la pluja obliga a anul·lar les activitats a l'aire lliure. Mantenim l'ofici i, per tant la missa.



La Penya Regalèssia, coorgantizadora de l'acte, ha lamentat que novament la pluja hagi esguerrat la celebració. Escoltem un dels responsables de l'entitat Roc Gómez.

Roc Gómez

És una llàstima perquè la festa hagués estat molt maca. Hi ha bastant personal, però no és el mateix.




És el segon any consecutiu que les inclemències meteorològiques desllueixen els actes de Sant Medir. L'any passat, les precipitacions també van aigualir la celebració.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Mira sembla un acudit peró no ho es.Sant Medir ens ajuda a fer Retallada.No estem amb crisis? No es època de retallades? Doncs ha retallar. Fins l´any vinent si Déu vol.

Montserrat Calduch i Triguero. Enviat el 4/mar/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.