Un xef santcugatenc, seleccionat per ser el 'Cuiner de l'any'


  • Comparteix:

Germán Espinosa, cuiner del restaurant Vermell del Sant Cugat Hotel & Restaurant és un dels 10 xefs que aquest dimecres s'enfronten a la segona semifinal per aconseguir el títol de 'Cuiner de l'any', un concurs avalat pel xef Martín Berasategui. Els cuiners han d'elaborar un menú de dos plats i unes postres amb un cost inferior a 16 euros.

Un total de sis semifinals serviran per triar el xef guanyador del 4t Concurs de 'Cuiner de l'Any'. Entre els seleccionats per participar a la segona semifinal està el cuiner Germán Espinosa del restaurant santcugatenc 'Vermell', ubicat al Sant Cugat Hotel & Restaurant.

El concurs se celebrarà aquest dimecres durant la fira Alimentària de Barcelona, concretament a les instal·lacions de l'escola d'hosteleria CETT, on tots els xefs tindran cinc hores per elaborar els seus menús. Un jurat format pels millors cuiners de l'Estat espanyol, la majoria amb una o dues estrelles Michelin a les seves mans, seran els encarregats d'escollir els seleccionats per disputar la final culinària.

Germán Espinosa ha destacat la importància del reconeixement a la tasca de cada dia. Són declaracions a Cugat.cat.

Germán Espinosa

És un reconeixament a la feina i a l'esforç de cada dia, que sembla que ningú ens vegi. Això ens omple.




El programa culinari de televisió 'ChefTV' retransmetrà el concurs que acabarà a dos quarts de nou del vespre amb una entrega de premis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.