El Club Muntanyenc convida als santcugatencs a caminar pels afectats del Parkinson


  • Comparteix:

La caminada és a favor dels afectats.

La caminada és a favor dels afectats.

El Club Muntanyenc i l'Associació Parkinson Catalunya fan una crida als santcugatencs a demostrar la seva solidaritat i sumar-se a la caminada popular aquest diumenge a favor dels afectats per aquesta malaltia degenerativa. La iniciativa, que espera reunir 300 persones, pretén sensibilitzar la població sobre els efectes del Parkinson i alhora donar a conèixer aquesta entitat d'ajuda als afectats.

Segons les dades, a Sant Cugat viuen 200 persones que pateixen el mal del Pakinson. Amb l'objectiu de fer costat a aquests malalts i les seves famílies, el Club Muntanyenc ha preparat una caminada popular amb el suport de la secció local de l'Associació Parkinson Catalunya.

L'associació vol aprofitar la trobada per fer ressó de les tasques de suport que realitzen des del local de la Casa de Cultura que els va cedir l'Ajuntament. El director del col.lectiu, Andreu Baldri, ha explicat quines activitats realitzen:

Andreu Baldri

Són molt importants les tasques de recuperació


La caminada començarà, a les 9 del matí, a la plaça Barcelona i finalitzarà a la masia de Can Borrell. Abans, els caminants faran una parada al Pi de'n Xandri on se servirà un esmorzar i es realitzarà un espectacle d'animació.

Jesús González, membre del Club Muntanyenc, ha demanat als santcugatencs que es bolquin en aquesta trobada:

Jesús Gonzalez

Fem una crida als santcugatencs perquè de veritat demostrin el seu suport a la causa


Les inscripcions ja es poden fer al Club Muntanyenc, fins al dia 28. L'únic requisit és pagar una quota simbòlica de 8 euros, que servirà per sufragar les despeses d'organització.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.