El Casal d'Avis de Valldoreix obre oficialment les portes del nou edifici


  • Comparteix:

Actuació d'avis del Casal en una fotografia d'arxiu

Actuació d'avis del Casal en una fotografia d'arxiu

El Casal d'Avis de Valldoreix ha inaugurat oficialment aquest dissabte la nova seu, ubicada a l'antiga escola bressol del territori. El col·lectiu ha celebrat una jornada de portes obertes que ha comptat amb un espectacle de màgia, diverses actuacions i un refrigeri, que han servit per mostrar a tothom els arranjaments del nou edifici.

Tot i que des del gener el Casal d'Avis ja funcionava a la nova seu, aquest dissabte s'ha celebrat una jornada per inaugurar oficialment l'edifici, que s'ha adaptat a les necessitats de la gent gran a través d'unes obres promogudes per l'Entitat Municipal Decentralitzada (EMD).

L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de la presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, que creu que el nou espai s'adapta molt millor a les necessitats de l'entitat.

Montserrat Turu

Un local més adient per a l'entitat amb més socis de Valldoreix, molt activa i participativa.


Amb aquests treballs, que han costat 20.000 euros, el nou edifici disposa d'una sala polivalent, un espai de lectura i biblioteca, una aula d'informàtica, un taller, una perruqueria i una sala de jocs. També s'ha construït un bany adaptat a persones amb mobilitat reduïda i un altre amb dos lavabos per a senyores. En paral·lel, s'ha refet la instal·lació elèctrica i informàtica existent, i la de calefacció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.