Els escolars santcugatencs s'endinsen en el món geganter amb una exposició al Museu


  • Comparteix:

L'exposició de Gegantons i Capgrossos al Monestir fins al 9 d'abril

L'exposició de Gegantons i Capgrossos al Monestir fins al 9 d'abril

Els escolars santcugatencs presenten les remodelacions i les novetats del món geganter a l'exposició 'Gegantons i capgrossos' que aquest dissabte s'ha inaugurat al Museu de Sant Cugat. La mostra reflecteix els resultats dels treballs de conservació i actualització dels gegants de la ciutat, elaborats per escolars del municipi.

En la creació d'aquestes figures hi participen tant alumnes i mestres, com pares i mares en un projecte comú que serveix per apropar la tradició als més menuts.

El president dels Gegants de Sant Cugat, Pere Royo, ha destacat la importància d'iniciatives com aquesta.

Pere Royo

Ens anima a continuar i significa que la cultura pot continuar, que la canalla s'interessa en el món geganter i representa el futur.


A més de poder veure el resultat dels gegantons i els capgrossos, es poden veure les eines que s'han utilitzat, així com els objectes més tradicionals de la història dels Gegants. Enguany, és la tercera vegada que es presenta aquesta exposició que es podrà visitar fins al segon dissabte d'abril, dia en què tindrà lloc la Cercavila d'Escoles. El tinent d'alcalde de Cultura, Xavier Escura, ha assegurat que es tracta d'una activitat en creixement.

Xavier Escura

En aquesta tercera cercavila vindran escoles de Barcelona i Rubí. Estem convençuts que és una activitat que anirà creixent amb els anys.






L'acte ha finalitzat amb l'espectacle 'El llibre gegant dels Gegants', on els més petits han pogut gaudir de música i de contacontes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.