Teatre Espiral, premiat per la seva tasca cultural i dinamitzadora amb el Premi Vila de Valldoreix


Temes relacionats

Pere Bordes, Rose Marie Marquès i Juan José Cortés, guanyadors dels primers Premis Vila de Valldoreix (26/abr/10)


  • Comparteix:

La companyia Teatre Espiral ha estat reconeguda amb el Premi Vila de Valldoreix per la seva tasca cultural i dinamitzadora al territori. El guardó, que s'ha entregat aquest dissabte en un sopar popular a la Nau de Cultura, ha distingit la companyia pel seu compromís amb Valldoreix al llarg de la seva trajectòria professional i la seva voluntat d'incentivar el teatre al territori.

Teatre Espiral va néixer el 1990 com una petita companyia amb l'objectiu de cobrir un buit teatral a Valldoreix. El grup ofereix una actuació per Festa Major des del 1993 i és l'encarregat d'organitzar la Mostra de Teatre a Valldoreix. Les obres intimistes i de petit format protagonitzen els muntatges de la companyia teatral, que ha pujat sobre l'escenari una seixantena de vegades.

La directora i fundadora de la companyia Teatre Espiral, Trini Escrihuela, ha posat èmfasi en la importància de respondre a la demanda cultural de Valldoreix.

Trini Escrihuela

És una injecció que ens anima a continuar treballant i a continuar esperant un teatre per a Valldoreix.


La cita, organitzada per l'Associació de Veïns Ca n'Enric La Miranda, pretén distingir la tasca de persones i entitats destacades pel seu compromís amb el territori valldoreixenc. Durant el sopar popular, el president de l'Associació de Veïns, Josep Lluís Salazar, ha subratllat la necessitat de 'crear identitat de poble' amb iniciatives com aquesta.


José Luis Salazar

Volem crear activitats de poble i crear més identitat i relació entre els valldoreixencs.




La presidenta de l'EMD, Montserrat Turu, ha destacat la tasca de cohesió social de la cita.

Montserrat Turu

Ens permet reunir-nos i agrair la feina feta per part de les persones premiades.



La música gospel del Cor Jove de Valldoreix ha amenitzat una vetllada festiva que ha comptat amb la presència de més d'un centenar de persones.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.