125.000 euros de subvenció a entitats locals per a projectes d'interès social


  • Comparteix:

Les entitats de la ciutat es reparteixen 125.000 euros per a 'projectes d'interès social'.

Les entitats de la ciutat es reparteixen 125.000 euros per a 'projectes d'interès social'.

Un total de 37 entitats locals es reparteixen els 125.000 euros de l'Ajuntament en matèria de subvenció per a 'projectes d'interès social' d'aquest any. La xifra es divideix en dos conceptes: un per a projectes de polítiques socials i un altre per als d'àmbit de cultura, educació i joventut.

A polítiques socials, s'hi destinen 25.000 euros, una xifra igual a la de l'any passat. Les entitats més beneficiades en aquest camp són l'Associació Amics de la Neurologia (AVAN), amb 4.600 euros, l'Associació Familiars d'Alzheimer i la delegació local de l'Associació per al Parkinson, amb 3.200 i 2.700, respectivament.

La tinenta d'alcalde de Polítiques Socials, Susanna Pellicer, explica els requisits a complir per obtenir la quantitat econòmica.

Susanna Pellicer

Cal que estiguin aliniats amb el pla estratègic, que siguin d'interès per al municipi i que la seva tasca es complementi amb l'administració.



A cultura, educació i joventut, s'hi dediquen gairebé 100.000 euros. L'Ateneu Santcugatenc s'endú una cinquena part d'aquests ajuts, amb més de 20.000 euros per als seus projectes. El segueixen Diables de Sant Cugat, amb una subvenció de 14.700 euros, Òmnium Cultural, amb 9.500, i la Coordinadora de Barraques, amb 9.000. Altres associacions que s'enduen ajuts són la Societat Coral la Lira, amb 7.600 euros, l'Associació de Veïns del Monestir, amb 5.400, i l'Associació Astronòmica Valldoreix-Sant Cugat, amb 2.400. Aquests 100.000 euros són 30.000 més que l'any anterior. Aquest augment va en detriment d'altres partides de Cultura que han reduït la seva quantitat.

Delta Gent Activa, el Casal de Gent Gran de la Floresta i l'Associació Salvem El Molino, entre altres, són algunes de les entitats que s'han quedat sense ajut en no complir els requisits corresponents.

Les subvencions atorgades s'han aprovat en la darrera junta de govern. A parts d'aquest ajuts, altres entitats reben subvencions en virtut de convenis amb l'Ajuntament. En el cas de polítiques socials, aquests acords arriben als 341.000 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.