El Parlament Europeu Jove es reuneix a Madrid per triar els delegats internacionals


  • Comparteix:

Imatge dels membres del Parlament Europeu Jove

Imatge dels membres del Parlament Europeu Jove

La delegació espanyola del Parlament Europeu Jove, amb seu a Sant Cugat, es reuneix aquest dijous i fins diumenge a Madrid per triar els delegats que el representaran a les properes sessions internacionals al Zagreb i a Istambul. Un total de 24 escoles tindran la possibilitat de ser seleccionades, entre les quals destaquen tres santcugatenques: l'Europa International School, el Thau i l'Àgora.

Un total de 132 persones participen en la sisena trobada del Parlament Europeu Jove que comença aquest dijous i s'allargarà fins diumenge. Després de les cinc seleccions estatals organitzades a Girona, Banyoles, Sevilla, Barcelona i Saragossa, ara arriba el torn de Madrid on es triaran els representants per les sessions internacionals d'aquesta tardor al Zagreb, Croàcia, i de la primavera de l'any vinent a Istambul, Turquia. La presidenta de la delegació espanyola del Parlament Europeu Jove, la santcugatenca Adriana Díaz, ha explicat en què consisteix la feina dels delegats. Són declaracions a Cugat.cat.

Adriana Díaz

Els delegats estan distribuïts en diferents comitès, com Medi Ambient o Canvi Climàtic. Ells debaten aquests temes i estableixen una resolució.



El Parlament Europeu Jove celebra des de 1987 tres sessions internacionals on cada any es debaten temàtiques d'interès europeu. Un cop s'arriba a una resolució, s'envia al Parlament Europeu per a la seva aprovació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.