La cursa del DiR ja compta amb més d'un miler d'atletes inscrits


  • Comparteix:

Presentació de la Cursa DiR 2011

Presentació de la Cursa DiR 2011

El responsable de relacions externes del DiR, Marc Casanovas, destaca en una entrevista al programa 'Vermells-i-negres' de Cugat tv que la 3a edició de la cursa DiR que es disputa aquest diumenge podria batre un nou rècord històric de participants. De moment hi ha 1.500 atletes inscrits, dels quals gairebé la meitat són santcugatencs. Casanovas creu que la cursa s'ha obert a la nostra ciutat i aquesta és la clau de l'èxit. Cugat.cat és mitjà col·laborador de la cursa DiR. Mira l'entrevista a Cugat tv

La nedadora Gemma Mengual serà l'encarregada de donar el tret de sortida, diumenge a les nou del matí des del carrer Cèsar Martinell.

Els participants podran escollir entre un traçat de cinc o 10 quilòmetres. Les inscripcions es tancaran aquest dijous i es poden formalitzar a través del web Cursadir.cat. Els socis del DiR hauran de pagar dos euros pel xip i els no socis 12 euros sense xip i 14 amb xip. El responsable de relacions externes del DiR, Marc Casanovas, es mostra content perquè la ciutat aculli aquesta cursa.

Marc Casanovas

Estem molt contents de la resposta de Sant Cugat en aquesta cursa. DiR i Sant Cugat comparteixen objectius.



La cursa ha arribat als 1.500 inscrits, el 41% dels quals són de Sant Cugat. Unes xifres importants segons el regidor d'Esports en funcions, Xavier Amador.

Xavier Amador

És un goig i un objectiu complert. Nosaltres treballem perquè hi participin el major nombre de santcugatencs.



La cursa de 10 quilòmetres està homologada per la Federació Catalana d'Atletisme i l'arribada serà a la rambla del Celler, davant de l'Ajuntament. Els participants rebran una samarreta tècnica, una motxilla DiR i regals dels espònsors. En acabar la cursa, tots aquells que ho vulguin, podran accedir a les instal·lacions de DiR Sant Cugat per dutxar-se.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.