La Policia Local demana prudència amb les fogueres i els petards durant la revetlla de Sant Joan


Temes relacionats

Sant Cugat viu la revetlla de Sant Joan sense incidències destacables (24/jun/10)


  • Comparteix:

La Policia Local recorda els riscos de les fogueres i els petards

La Policia Local recorda els riscos de les fogueres i els petards

Seny, prudència i seguir les normatives són els consells que dóna la Policia Local a l'hora de celebrar la revetlla de Sant Joan. Segons ha explicat l'agent Albert Gambús durant una entrevista a Cugat.cat, tant els petards com les fogueres comporten perills implícits pel que fa a la destrucció del medi urbà i sobretot un alt risc d'incendi en les zones que estan en contacte directe amb la natura. En aquest sentit, Gambús ha recordat la legislació autonòmica, que prohibeix encendre un foc a menys de 500 metres d'una zona forestal.

Gambús ha remarcat la necessitat de comptar amb un permís municipal a l'hora d'encendre una foguera, i ha repassat les normes necessàries per fer-ho.

Albert Gambús

Cal evitar fer fogueres d'excessiva alçada perquè generen problemes.


L'agent de la Policia Local també ha assenyalat que la responsabilitat d'apagar correctament les fogueres recau en les persones a qui es concedeixen els permisos per encendre-les.

Pel que fa a la pirotècnia, Gambús ha demanat 'molta cura' en la manipulació dels petards per evitar destrosses materials i humanes, i ha destacat la responsabilitat dels adults de comprar el material pirotècnic adequat als seus fills.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.