La crisi del món àrab anul·la la demanda als destins en conflicte


  • Comparteix:

Els viatges a Egipte han patit una davallada / Foto: http://usuaris.tinet.cat

Els viatges a Egipte han patit una davallada / Foto: http://usuaris.tinet.cat

Els santcugatencs eviten enguany la reserva de destins al món àrab a causa de les revoltes dels darrers mesos. Països com Egipte, Líbia i el Marroc han quedat substituïts per destins més pròxims com l'interior de l'Estat espanyol, les illes Balears i les Canàries. Els viatgers continuen apostant per creuers pel Mediterrani i el nord d'Europa i circuits programats per Itàlia i l'est del continent. Els viatges més llargs continuen reservant-se al Carib, als Estats Units i, com a principal novetat d'enguany, als països asiàtics com Tailàndia i el Vietnam.

Segons els responsables de les agències de viatges Ussía Tours, Viatges El Corte Inglés i RACC Travel, les revoltes del món àrab han estat la causa d'un notable descens de les vendes a aquests destins.

Agències

La gent no ho demana gairebé. Tenim algun viatge a Turquia. / No tenim demanda ni de Tunísia, ni Egipte ni el Marroc. / Tota aquesta demanda ha anat a parar a les illes.



Malgrat la davallada en la demanda de destins als països àrabs, les agències de viatges de la ciutat asseguren que les vendes d'enguany han seguit la línia ascendent dels darrers dos anys.

Agències

Hem incrementat les vendes un 6% més. / Els circuits els tenim plens. / La gent és molt més conscient del que es pot gastar.






Els períodes de juliol, agost i principis de setembre continuen sent els preferits per planificar els viatges.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.