Els Gausacs consoliden el 2 de 7 pensant ja en el 4 de 8


  • Comparteix:

El 2 de 7, a Vic // Font: Castellers

El 2 de 7, a Vic // Font: Castellers

Els Castellers de Sant Cugat han tornat a descarregar la torre de set aquest diumenge a Altafulla amb la vista posada en assolir el 4 de 8 per Festa Major. Els Gausacs han celebrat la consolidació del 2 de 7, que ja han descarregat sis vegades en el que va de temporada. Els camises verdes estan convençuts que podran descarregar el 4 de 8 durant la festa grossa, si la gent s'implica en els assajos.

El 3 de 7, el 4 de 7 i dos pilars han completat l'actuació dels Gausacs, que ara ja pensen en descarregar el 4 de 8 per Festa Major. El cap de colla, Èric Bellmunt, creu que els camises verdes assoliran aquesta fita.

Èric Bellmunt

L'objectiu és el 4 de 8 per Festa Major i anem per bon camí. Si la gent ve a l'assaig i s'anima segur que el descarregarem.









A més, Bellmunt ha fet un balanç positiu de l'actuació d'aquest diumenge perquè ha demostrat que tenen la torre de 7 completament consolidada.

Abans de la Festa Major, els Castellers de Sant Cugat actuaran per Sant Joan a Vilassar de Mar, juntament amb els capgrossos de Mataró, una colla de gamma alta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.