L'escola Thau tindrà 300 places més a partir del curs 2012-2013


Temes relacionats

L'escola Thau ampliarà el centre per acollir 25 alumnes més per curs (16/nov/10)


  • Comparteix:

Exterior de l'escola Thau

Exterior de l'escola Thau

L'escola Thau ampliarà les seves instal·lacions per acollir 300 alumnes més a partir del curs 2012-2013. La nova línia inclourà totes les places educatives del centre i les obres d'ampliació començaran aquest estiu.

Actualment, el Thau acull 700 alumnes i ha decidit augmentar les places arran de la demanda que, segons el centre escolar, li va fer l'Ajuntament, ja que a la ciutat hi ha una manca de places escolars. La nova línia ampliarà les places a P3, 1r de primària, i 1r d'ESO.

Amb les obres d'ampliació, l'escola passarà a tenir 5.800 metres quadrats, 1.025 dels quals seran de nova construcció. D'aquests, 790 estaran destinats a les aules. També es construirà una nova entrada del centre i es reformarà el pati, on hi haurà un amfiteatre.

El camp de futbol també es beneficiarà de les millores i es farà una nova cuina perquè els alumes puguin menjar productes elaborats a la mateixa escola.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.