Una xerrada a la Casa de Cultura presenta el curs d'estiu de la Unipau


Temes relacionats

Arcadi Oliveres: 'Aquests cursos ofereixen alternatives a la gent que ara surt al carrer demanant un canvi' (20/jun/11)

El Curs d'Estiu de la Unipau busca alternatives per a un món més just (17/jun/11)


  • Comparteix:

Martínez, ha impartit la conferència de presentació del nou curs d'estiu

Martínez, ha impartit la conferència de presentació del nou curs d'estiu

'Cal tornar la política a la gent'. Amb aquestes paraules ha condensat la solució a la crisi que pateix el món el director de la càtedra Unesco de Filosofia de la Pau de la Universitat Jaume I, Vicent Martínez. A la conferència de presentació de la 26a edició del Curs d'Estiu de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) d'aquest dimecres, Martínez ha explicat que no s'ha d'anar 'mai' contra la política representativa i 'sí' complementar-la.

El professor Martínez ha exposat aquestes idees durant la conferència 'Alternatives per a un món més just des de les filosofies per fer les paus'. Davant una trentena de persones, ha explicat que l'actual sistema està interessat a perpetuar-se i fer creure que no hi ha cap alternativa. Martínez considera que sí que hi ha alternativa si tothom pren la seva responsabilitat i actua per arribar a fer un món més just.

En aquest sentit, ha explicat que cal tornar la política al poble, complementant l'actual sistema. Són declaracions a Cugat.cat.

Vicent Martínez

Hem de recuperar la política per a la gent i complementar, i mai rebutjar la política representativa.



El president de la Unipau, Arcadi Oliveres, la directora de l'entitat, Neus Sotomayor, i la tinenta d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer, han acompanyat Martínez en aquesta presentació del nou curs d'estiu de la Unipau que s'ha fet a la Casa de Cultura aquest dimecres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.