Esade impartirà a Sant Cugat el primer màster de l'Estat per a la creació de negocis innovadors


  • Comparteix:

La seu d'Esade de Sant Cugat acollirà el màster

La seu d'Esade de Sant Cugat acollirà el màster

L'escola de negocis Esade impartirà al seu campus de Sant Cugat el primer màster de l'Estat espanyol per formar científics en la creació de negocis a través de la innovació. El programa funcionarà a partir del curs vinent i compta amb la col·laboració del Institut Europeu d'Innovació i Tecnologia (IET), al qual Sant Cugat va presentar una candidatura per acollir la seva seu.

El màster és fruit d'una nova col·laboració entre l'IET i Esade. Aquest acord contempla el finançament de 12 beques dirigides a universitaris de qualsevol país de la Unió Europea, als quals es pagarà la totalitat dels costos d'inscripció del curs.

El professor d'Esade Jordi Vinaixa és el director del màster, que s'impartirà al campus de l'escola de negocis de Sant Cugat i serà en anglès. Es tracta de formar professionals en gestió de la innovació. No només per desenvolupar noves idees, sinó també per introduir dins el món empresarial l'estil de gestió dels emprenedors i convertir la innovació en negoci, segons destaca Vinaixa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.