David Bassa és el nou president del Grup Ramon Barnils


  • Comparteix:

Nova junta directiva

Nova junta directiva

El Grup de Periodistes Ramon Barnils, que rep el nom del desaparegut periodista santcugatenc, ha elegit la seva nova junta directiva, que encapçalarà David Bassa. La nova direcció s'ha marcat com a objectius mantenir l'activitat de Mèdia.cat, la web d'anàlisi crítica dels mitjans i buscar finançament per continuar l'activitat.

El nou president del Grup de Periodistes Ramon Barnils, David Bassa i Cabanas, substitueix Joan Vila i Triadú en el càrrec, després de dos anys al capdavant. La nova junta està formada per 13 persones, vuit de les quals continuen de l'anterior junta i les altres cinc s'incorporen en aquest nou cicle.

L'acció prioritària de la nova junta és continuar l'activitat de Mèdia.cat, web d'anàlisi crítica dels mitjans. També vol rellançar la proposta de creació de la càtedra Ramon Barnils i col·laborar amb l'editorial Acontravent per a l'edició d'un segon llibre d'articles de Barnils i d'una biografia completa.

L'emissió de comunicats per pronunciar-se sobre afers professionals i d'interès comunicatiu general és una altra de les propostes pel que resta de 2011, i també mantenir activa la web grupbarnils.cat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.