Intermón Oxfam celebra el suport de la Comissió Europea a la taxa Robin Hood


  • Comparteix:

La campanya rep suports a través de la xarxa.

La campanya rep suports a través de la xarxa.

La delegació santcugatenca d'Intermón Oxfam aplaudeix el suport de la Comissió Europea a la taxa Robin Hood. La institució veu 'viable' aplicar aquesta taxa que grava transaccions econòmiques com a font de finançament per al pressupost europeu 2014-2020. Tot i això, Intermón Oxfam recorda que en cas d'arribar a aplicar-se aquests diners han de servir per finançar projectes europeus relacionats amb la lluita contra la pobresa, el canvi climàtic i les desigualtats socials.

La Comissió Europea ha obert les portes a aplicar aquesta taxa, ja que en les seves propostes per al pròxim pressupost comunitari s'hi inclou com una mesura 'viable' en l'àmbit europeu. La taxa Robin Hood compta amb un ampli suport social, segons l'últim eurobaròmetre del Parlament Europeu.

El coordinador local d'Intermón Oxfam, Toni Marimon, considera que és una primera passa per aconseguir implicar el gruix dels països europeus i dels estats del G-20. Són declaracions a Cugat.cat

Toni Marimon

És una passa important. Una cosa és el suport de la ciutadania i una altra cosa el que decideixin els polítics.



La secció local d'Intermón Oxfam ha col·laborat en la campanya de la taxa Robin Hood a través de diferents iniciatives desenvolupades al municipi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.