El Concurs de Vídeos d'Estiu incorpora la categoria de peces fetes amb mòbil


  • Comparteix:

Canal YouTube Sant Cugat

Canal YouTube Sant Cugat

La 4a edició del Concurs de Vídeos d'Estiu afegeix la categoria de peces enregistrades amb telèfon mòbil. Aquest dilluns s'ha obert el període de presentació d'audiovisuals, que han de durar un minut i han d'incorporar el nom de l'autor i recordar que és santcugatenc. La iniciativa està organitzada per l'Ajuntament, Cugat.cat i el 'Tot'.

El concurs incorpora una nova categoria on competiran les peces enregistrades amb telèfon mòbil. En aquest apartat, els vídeos no han d'estar editats i constaran d'una única seqüència d'un minut de durada. La resta d'audiovisuals també es limiten a un minut i han de complir les normes del codi ètic de l'Agència de Qualitat de Continguts a Internet (IQUA).

El tinent d'alcalde de Tecnologia, Jordi Puigneró, ha explicat l'objectiu de la iniciativa.

Jordi Puigneró

Volem divulgar i introduir el ciutadà en l'edició de vídeo. Per això, també farem un curs d'edició de vídeo gràcies a Cugat.cat.



Cugat.cat oferirà al setembre un curs d'edició de vídeo digital al Casal de Joves TorreBlanca. A principis de mes s'obrirà el període d'inscripció. El termini per la presentació de vídeos acaba a finals d'octubre.

Enguany el setmanari 'Tot Sant Cugat' s'afegeix a l'organització del certamen que en les tres edicions anteriors ha sumat uns 120 participants. Vodafone, la cadena de gimnasos DIR i la companyia Hewlett-Packard són alguns dels patrocinadors. Entre els premis, hi ha 'smartphones', impressores i uns esquís de muntanya, entre altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.