La Unipau tanca el curs amb les alternatives a les desigualtats mundials


  • Comparteix:

L'investigador José María Tortosa s'encarregarà de tancar el curs

L'investigador José María Tortosa s'encarregarà de tancar el curs

La Universitat Internacional de la Pau (Unipau) tanca aquest dimecres el curs d'estiu plantejant alternatives per combatre les injustícies mundials. La jornada, que posarà punt final amb una xerrada a dos quarts d'una del migdia al Centre Borja, analitzarà les conclusions del curs i exposarà les solucions per canviar la conjuntura mundial actual.

A dos quarts de deu del matí tindrà lloc una sessió per fer una anàlisi del curs i fixar les conclusions que es deriven de les diferents xerrades que han protagonitzat la iniciativa. Dues hores més tard, Koldovika Goltzon Vio Domínguez s'encarregarà de posar el punt d'humor en els resultats extrets del curs amb les 'Clownclusions'.

L'investigador de l'Institut Interuniversitari de Desenvolupament Social i Pau José Maria Tortosa tancarà el curs amb una conferència de cloenda sobre la necessitat d'alternatives en la conjuntura actual.

El president de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau), Arcadi Oliveres, ha destacat l'última ponència del curs a càrrec de Josep Maria Tortosa en una entrevista a Cugat.cat.

Arcadi Oliveres

La conferència de cloenda val molt la pena tenir-la en compte perquè la farà un dels més inspirats professors, Josep Maria Tortosa.




Aquesta conferència tancarà la 26a edició del curs d'estiu de la Universitat Internacional de la Pau que enguany s'ha centrat en la cerca d'alternatives als problemes actuals de la societat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.