Set estudiants de Sant Cugat entre els millors de Catalunya


  • Comparteix:

Fins a set estudiants de Sant Cugat han obtingut un excel·lent en les darreres PAU

Fins a set estudiants de Sant Cugat han obtingut un excel·lent en les darreres PAU

Andrea Buil, de l'escola El Pinar, i Alexandre Serra, del Viaró, han estat distingits aquest dijous per haver obtingut la qualificació d'excel·lent a les proves d'accés a la universitat (PAU). També han estat guardonats estudiants santcugatencs que han cursat el batxillerat a centres de fora de la ciutat. És el cas de Cecília Perelló, Anna Muro, Anna Grenzner, Guillem Martí i Pere Bou. Tots ells han format part del grup de 190 estudiants premiats a l'Auditori de Barcelona en un acte presidit pel Conseller d'Economia i Coneixement, Andreu Mas-Colell.

De tots els estudiants de Sant Cugat, la millor qualificació l'ha obtingut Anna Muro, de l'Institució Cultural del CIC (CIC), amb un 9'5. Aquesta fita li ha suposat, a més, una menció especial i un val de 300 euros en material educatiu, que només han rebut uns altres 21 estudiants de tot Catalunya.

La següent millor nota ha estat per Cecília Perelló, de l'escola Frederic Mistral-Tècnic Eulàlia, que ha arribat fins el 9,3. El 9,05 ha estat la qualificació obtinguda per quatre alumnes. És el cas d'Anna Grenzner, del CIC; Andrea Buil, del Pinar; Guillem Martí, de l'escola Frederic Mistral; i Alexandre Serra, del Viaró. Finalment, amb un nou, també ha estat homenatjat l'alumne Pere Bou, de l'escola Frederic Mistral.

El conseller ha estat acompanyat pel secretari d'Universitats i Recerca, Antoni Castellà, i el secretari general del Consell Interuniversitari de Catalunya, Claudi Alsina. Tots tres han lliurat les distincions als estudiants que han obtingut una qualificació igual o superior a 9 a la fase general de les PAU.

Durant la celebració, Mas-Colell ha encoratjat els estudiants a aprofitar les oportunitats de formació que els oferiran les universitats catalanes. Castellà, al seu torn, ha destacat que aquestes distincions són un premi al 'talent i a l'esforç' dels estudiants i els ha demanat que siguin conscients de l'esforç que fa 'col·lectivament la societat perquè puguin desenvolupar les seves aptituds'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.