Queixes i resignació al CAP Sant Cugat, en el primer dia de tancament del de Valldoreix


Temes relacionats

Primer dia de tancament del CAP Valldoreix ( 1/ago/11)


  • Comparteix:

Descontentament entre els usuaris dels centres sanitaris de Sant Cugat, en el primer dia del tancament del Centre d'Atenció Primària (CAP) Valldoreix. Les retallades en sanitat a la nostra ciutat aquest estiu han provocat cues més llargues de l'habitual al CAP de Sant Cugat, que ha hagut d'assumir tots els serveis aquest agost.

Les reaccions entre els usuaris han estat diverses. Hi ha qui ha optat per marxar a un centre privat i d'altres han esperat al CAP per a ser atesos. Aquestes han estat algunes de les opinions que ha recollit Cugat.cat.

Usuaris

És pagar els plats trencats dels aeroports. / Tenim moltes persones al davant. / Ens han tancat el CAP Valldoreix.


Alguns dels testimonis han hagut d'esperar fins a dues hores per rebre atenció mèdica.

Aquest dilluns ha estat el primer dia que el CAP Sant Cugat assumeix el servei del seu homòleg de Valldoreix, tancat durant tot el mes d'agost per fer front a les retallades del departament de Salut. L'Ajuntament ha demanat a Mútua Terrassa, que té la concessió dels CAP del nostre municipi, que reconsideri el tancament en una moció institucional.



  • Comparteix:

COMENTARIS

De 75.000 habitantes que tiene Sant Cugat, solo unos 300 acudieron a la concentracion delante del ayuntamiento. Patalear,¡ para que!. A la concentracion faltaron casi todos, en casa se esta muy bien, el trasero que se lo mojen otros. Asi nos luce el pelo.

Maria del Carmen Freidias. Enviat el 2/ago/11


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.