Les parròquies de Sant Cugat i Valldoreix participen a les Jornades Mundials de la Joventut


  • Comparteix:

La parròquia de Sant Cebrià pren part a les JMJ

La parròquia de Sant Cebrià pren part a les JMJ

Una quarantena de santcugatencs han arribat aquest dijous a Madrid per participar a les Jornades Mundials de la Joventut (JMJ). Aquestes persones s'han desplaçat en autocars organitzats pel Bisbat de Terrassa, que també han aplegat joves d'altres municipis de la comarca. Altres escoles santcugatenques han organitzat les jornades per la seva banda i també es troben a hores d'ara a la capital espanyola.

Una quarantena de persones de les parròquies de Sant Pere d'Octavià i la de Sant Cebrià de Valldoreix, entre d'altres de la ciutat, s'han desplaçat a Madrid per prendre part en les activitats organitzades en el marc de les Jornades Mundials de la Joventut. Segons el mossèn de la parròquia de Sant Cebrià de Valldoreix, Josep Maria Manresa, més de mil persones han viatjat a la capital espanyola des de Catalunya per rebre la visita del Papa Benet XVI.

Els cinc autocars organitzats pel Bisbat de Terrassa, amb què han viatjat els santcugatencs, han transportat unes 250 persones que s'allotjaran a la zona de El Escorial. Allà participaran a les misses i activitats previstes fins diumenge, quan tindrà lloc la missa final.

Mossèn Manresa ha destacat què representa intervenir en unes jornades com aquestes.

Josep M. Manresa

El més maco és trobar-te amb tantíssima gent, tantíssims cristians joves d'arreu del món. La gent es coneix, conviu, comparteix la fe i després es reuneixen amb el Sant Pare per compartir la fe.


El lema d'aquestes jornades, proposat per Benet XVI, és 'Ferms en la fe'. La parròquia de Sant Cebrià de Valldoreix ha estat preparant durant el curs aquesta trobada que aplega activitats religioses, però també lúdiques i culturals per les tardes, com ara concerts i sessions de cinema, entre d'altres.

Algunes escoles santcugatenques com El Pinar, La Farga i Viaró han organitzat la sortida per la seva banda i també estaran presents a Madrid durant aquests dies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.