L'Esbart engega 'pre-cos' per introduir la dansa a persones sense formació


  • Comparteix:

L'Esbart llença un video promocional a Youtube i Facebook

L'Esbart llença un video promocional a Youtube i Facebook

L'Esbart enceta la temporada amb 'pre-cos', un nou curs de dansa tradicional dirigit a persones sense formació prèvia. Enguany, el retard de les obres de rehabilitació del local impedeixen l'impuls de noves activitats com la creació d'un grup de dansa sènior. En paral·lel, l'escola santcugatenca aposta aquest any per augmentar la seva visibilitat a través de les xarxes socials.

Amb un vídeo promocional al seu compte de YouTube i Facebook, l'Esbart aposta per les xarxes socials com a nou mitjà de difusió. La presidenta de l'entitat, Sandra Casat, creu que és una bona manera per donar-se a conèixer perquè la noticia s'estén més ràpidament.

Sandra Casat

Crec que és un mitjà de difusió que funciona, perquè de seguida tens la resposta o la trucada d'algú.




Casat ha recordat que encara estan pendents del vistiplau bancari per rebre l'aval de 40.000 euros amb què es va comprometre l'Ajuntament per rehabilitar el local. Aquesta demora suposa un impediment per potenciar noves activitats, com ara un grup de dansa sènior.

Sandra Casat

Quan tinguem el local farem un grup sènior. La majoria de demandes són de pares de l'escola.




D'altra banda, l'Esbart continua la lluita per aconseguir la indemnització de la promotora Grup XXI, propietària de l'edifici on estaven instal·lats i que va fer fallida.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.