La renda familiar marcarà els preus dels serveis que presta el consistori


  • Comparteix:

L'Ajuntament tindrà en compte la renda familiar a l'hora de fixar els preus públics en els serveis que ofereix el consistori en les properes ordenances fiscals. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ho ha anunciat durant la inauguració oficial del curs 2011-2012 que arrenca dilluns vinent amb 19.262 alumnes a les aules de la ciutat. El doctor Francesc Torralba ha pronunciat la conferència inaugural on ha encoratjat la comunitat educativa a 'entusiasmar-se' amb la seva tasca.

Més d'un centenar de membres de la comunitat educativa de la ciutat han assistit a la inauguració oficial del curs 2011-2012 que ha tingut lloc aquest dimecres al Conservatori de Música de Sant Cugat. Aquest curs començarà amb 8.233 alumnes a les escoles públiques, 7.191 estudiants a centres concertats i 3.832 al sector privat.

Mercè Conesa ha assegurat que l'Ajuntament realitzarà els esforços necessaris per mantenir els serveis municipals tot i que ha recordat que el consistori no té capacitat per arribar a tot arreu ni per assumir competències que no li correspon. En aquest sentit, Conesa ha avançat canvis en les properes ordenances fiscals.

Mercè Conesa

A les properes ordenances i en els preus públics hi haurà canvis en funció de la renda de les persones.



Al seu torn, el director dels Serveis Territorials d'Ensenyament al Vallès Occidental, Lluís Baulenas, ha descrit les noves necessitats del món de l'ensenyament.

Lluís Baulenes

La situació econòmica exigeix cercar fórmules més imaginatives al servei de l'educació del país.




L'acte ha finalitzat amb la xerrada 'La pedagogia de l'entusiasme', a càrrec del doctor Francesc Torralba. La seva intervenció ha estat una crida a la comunitat educativa a donar valor a la seva activitat. Per Torralba, la clau és l'entusiasme amb què s'ha d'encarar l'activitat docent. Així defineix el concepte d''entusiasme' Torralba.

Francesc Torralba

La paraula evoca una energia vital. Una força motriu que empeny a desnvolupar projectes complicats.





Totes les intervencions han defensat el model d'immersió lingüística català.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.