El Parlament Europeu de Joves enceta el curs amb nous reptes


  • Comparteix:

Els participants del Parlament Europeu de Joves en una sessió anterior

Els participants del Parlament Europeu de Joves en una sessió anterior

El Parlament Europeu de Joves, amb seu a Sant Cugat, ha nomenat Sílvia Susach nova presidenta, en relleu de la santcugatenca Adriana Díaz. Després de quatre anys participant activament a les sessions del parlament, Susach encara aquesta nova etapa amb els reptes de cohesionar els membres del grup a nivell estatal i d'ampliar fronteres pel territori espanyol.

Actualment, el Parlament Europeu de Joves a l'Estat espanyol compta amb la participació de prop de 70 joves repartits per tot el territori. Una xifra assolida gràcies, en part, a la feina feta durant l'últim curs, en què l'entitat es va marcar com a prioritat donar a conèixer l'organització i expandir-se a àmbit estatal. Enguany, l'ampliació de fronteres continua sent una preferència dins l'agenda de la nova presidenta, Sílvia Susach, tot i que no és l'única.

Sílvia Susach

El major repte és cohesionar el grup que ja tenim i continuar creixent a les zones de l'Estat espanyol on encara no hem arribat.


Susach considera que a través del Parlament Europeu de Joves es pot canviar l'esperit crític dels joves i, d'aquesta manera, millorar la societat del futur.

En aquest curs hi haurà 12 sessions regionals i una d'estatal, que es farà a Sitges a finals d'abril. A més, a finals de juliol se celebrarà el Liberian Forum a Girona, l'acte estrella on participaran membres de l'organització de tot Europa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.