Collserola celebra avui el Dia Mundial dels Ocells


  • Comparteix:

Vista de les aus migratòries des del Turó de la Magarola

Vista de les aus migratòries des del Turó de la Magarola

El Parc Natural de Collserola s'afegeix com cada any a la celebració del Dia Mundial dels Ocells que tindrà lloc aquest diumenge. El Consorci del parc organitza un seguit d'activitats al Centre d'Educació Ambiental de Can Coll, amb tot un matí dedicat a l'aprenentatge del món de les aus de manera amena a través de tallers variats, passejades, gimcanes i un racó de contes.

Durant la jornada, que s'allargarà entre dos quarts d'onze del matí i les dues del migdia, està prevista la participació de fins a 700 persones. El bosc serà el tema central de la festa. Ho explica la coordinadora d'activitats del Parc Natural de Collserola, Roser Armendares, en declaracions a Cugat.cat.

Roser Armendares

Totes les activitats se centraran en el bosc de Collserola.


Al punt de la una arribarà un dels moments més esperats amb l'alliberament d'ocells procedents del Mòdul de Recuperació de la Fauna Salvatge del parc. Es tracta d'aus ferides que s'han recuperat a l'estació biològica del parc i estan preparades per tornar a volar. Totes aquestes activitats es complementaran amb l'observació de l'últim dia de migració de les aus rapinyaires al Turó de la Magarola de deu del matí a una del migdia.

La celebració del Dia Mundial dels Ocells està organitzada a àmbit internacional per la Societat Espanyola de Ornitologia/Birdlife, que té més d'un lustre d'existència. El lema d'enguany és 'Van néixer per volar lliures', una campanya per sensibilitzar les persones contra la caça il·legal d'aus migratòries.

Les activitats són gratuïtes i adreçades a tots els públics. El Centre d'Educació Ambiental de Can Coll es troba al quilòmetre dos de la carretera de Cerdanyola, a Horta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.