Movistar 'fitxa' santcugatencs per a un vídeo promocional


  • Comparteix:

Imatge de la gravació del video promocional

Imatge de la gravació del video promocional

La companyia de telefonia Movistar ha enregistrat aquest dilluns un vídeo promocional per difondre la cobertura de fibra òptica a la ciutat, amb la col·laboració dels santcugatencs. La iniciativa, oberta a tothom, es desenvoluparà desde d'aquest dimarts pels carrers vianantitzats del centre. Els santcugatencs que hagin col·laborat en la gravació podran recollir la seva actuació en format CD a la seu que l'operadora té a la Rambla del Celler.

El vídeo no s'emetrà per televisió, però sí per internet. Aquells santcugatencs que hi hagin participat podran recollir la seva escena a partir del primer d'octubre fins al penúltim dijous d'aquell mes. El publicista de la companyia Sergi Giraldo ha explicat a Cugat.cat com es desenvolupa aquesta proposta.

Sergio Giraldo

És un video de promoció i volem que els santcugatencs hi participin.



A més, el penúltim dijous d'octubre hi haurà una festa al Teatre-Auditori amb l'actuació del grup de música Ragdog i s'emetrà el resultat final de l'enregistrament.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.