La nova zona esportiva de la Rambla del Celler s'inaugurarà el dia 1 de novembre


  • Comparteix:

El proper 1 de novembre obre oficialment la nova zona esportiva de la Rambla del Celler que dues mil cinc-centes persones han pogut visitar aquest diumenge en la jornada de portes obertes organitzada per l'Ajuntament. Durant tot el dia, els santcugatencs que han visitat les instal·lacions han pogut informar-se sobre les activitats que es duran a terme al nou servei d'activitat física que, a un preu molt assequible, permet als ciutadans gaudir d'unes instal·lacions esportives de primer ordre.

La majoria dels santcugatencs que han visitat les noves instal·lacions esportives de la Rambla del Celler ho han fet per conèixer el que serà el seu futur gimnàs. Gairebé tots els visitants ja estan inscrits a l'Eurofitness, un servei que obrirà oficialment les seves portes el proper 1 de novembre. La sensació general de la gent que s'hi ha apropat ha esta força positiva. Escoltem algunes impressions:

Estan mot bé, tot i que encara no sé quines activitats es faran. Són grans però també hi haurà molta gent. S'haurà de veure


Carme Cervera, de l'empresa UBAE, concessionària del servei, s'ha mostrat molt satisfeta de l'èxit de participació a les Jornades. Ens explica com funcionarà el nou centre de fitness.

Carme Cervera

Serà com un bufet lliure on podràs venir quan vulguis a fer el que vulguis


Les persones que s'inscriguin podran escollir tres modalitats per treballar al centre de fitness, que disposa d'un ampli ventall d'activitats com ioga, aeròbic i aquagym.

Carme Cervera

Pots escollir que el nostre metge et faci el seguiment, que ho facin els professors de cada sala o que ho faci un tutor


Tots els santcugatencs que no hagin pogut visitar les noves instal·lacions durant la jornada de portes obertes, ho podran fer encara les properes dues setmanes. L'Eurofitness mantindrà obertes les seves portes perquè aquells que encara no el coneguin, puguin informar-se i inscriure's. Encara està vigent l'oferta d'inscripció que, per trenta euros inclou la matrícula i la primera quota.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.