Un curtcircuit en una assecadora provoca un incendi en una casa del carrer Pompeu Fabra


  • Comparteix:

La columna de fum ha sortit per la porta del pàrquing. Foto: Jordi Garcia

La columna de fum ha sortit per la porta del pàrquing. Foto: Jordi Garcia

Una avaria en una assecadora ha provocat un incendi aquest dimarts al migdia en el soterrani d'una casa del carrer Pompeu Fabra, sense causar ferits. Tres dotacions de Bombers han sufocat el foc que ha calcinat totalment el safareig on s'ubicava l'electrodomèstic defectuós.

Segons Bombers de Sant Cugat-Rubí, un curtcircuit en una assecadora podria ser el causant de l'incendi que s'ha declarat aquest dimarts en una casa unifamiliar, situada al número 33 del carrer Pompeu Fabra. Dues dotacions de Bombers de Sant Cugat i una altra de Cerdanyola han controlat ràpidament les flames que han cremat totalment el safareig de dos metres quadrats on hi havia la assecadora.

Dues persones es trobaven a l'interior de l'habitatge quan s'ha produït el foc al soterrani. Els mateixos inquilins, que han resultat il·lesos, han alertat a Bombers. En el dispositiu també han participat Policia Local i Mossos d'Esquadra.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.