La Guitza celebra una trobada per discutir possibles solucions al problema d'accés a un habitatge


  • Comparteix:

Una vintena de persones van participar al debat.

Una vintena de persones van participar al debat.

L'habitatge a Sant Cugat ha centrat el primer sopar temàtic que organitza el Casal Popular La Guitza. Una vintena de santcugatencs, la majoria gent jove, van assistir a la cita per deabtre temes d'actualitat de la ciutat i de la comarca. Entre les propostes d'aquesta primera jornada, cal destacar la de promocionar l'habitatge de lloguer.

Una vintena de santcugatencs, entre els quals hi havia veïns de La Floresta i el president de la Federació d'Associacins de veïns, van assistir diumenge al primer sopar temàtic que organitza el Casal Popular La Guitza. L'objectiu és posar sobre la taula els temes que preocupen més als ciutadans i intercanviar, a partir d'aquí, opinions. La situació de Can Trabal havia de ser el tema central del debat però només va servir per obrir la sessió que va acabar tractant el tema de l'habitatge a Sant Cugat, segons ens explica una dels membres del Casal Popular La Guitza, Alba Johé.

Alba Johé

Es va acabar parlant de l'habitatge en general a Sant Cugat. Qüestions, per exemple, que afecten al barri i temes sobre habitatge jove.


Promocionar el lloguer d'habitatge va ser alguna de les propostes que es van suggerir per solucionar els problemes amb els que es troben els joves santcugatencs que es volen quedar a viure a la ciutat. De totes maneres, va ser difícil arribar a unes conclusions en matèria d'habitatge. Escoltem a l'Alba Johé.

Alba Johé

La gent jove a Sant Cugat ho té bastant pelut si pretén trobar un habitate.


El nivell de participació va ser molt elevat, tot i tractar-se del primer sopar, afirmen els membres del casal La Guitza. La propera cita serà, d'aquí a un mes, i el tema, que encara falta per confirmar, podria ser l'ocupació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.