La Bohemia bufa 20 espelmes entre amics i festa


  • Comparteix:

L'espai La Bohemia celebra els seus 20 anys al municipi amb una cercavila que ha aplegat una cinquantena de persones. Els més fidels al local han recorregut els carrers del centre de la ciutat de la mà de Kata Kitinga i animant una nit que ha aconseguit fer realitat una de les reivindicacions de l'establiment: ampliar l'horari, encara que sigui només per un dia.

La rua i la festa, amb pastís d'aniversari inclòs, han posat el punt final a les celebracions, que s'han allargat durant cinc dies. Amb motiu de l'efemèride, el local ha dissenyat un cartell amb el lema '20 anys, nosaltres també som veïns'.

Precisament, el propietari de La Bohemia, Eduardo de Riquer, ha explicat que està negociant amb l'Ajuntament per ampliar l'horari del local. Són declaracions d'arxiu.

Eduardo de Riquer

Estem intentant ampliar horaris. Ara estem una mica restringits per l'Ajuntament.



L'objectiu és ampliar el servei, que obre d'onze de la nit a tres de la matinada, una hora més, fins a les quatre de la matinada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.