Un grup de jutges en pràctiques descobreix el funcionament dels serveis socials de la ciutat


  • Comparteix:

Els estudiants, durant la seva visita a l'Ajuntament

Els estudiants, durant la seva visita a l'Ajuntament

27 jutges en pràctiques visiten aquests dies la ciutat per conèixer el funcionament dels serveis socials que es presten a Sant Cugat. Els futurs magistrats han arribat aquest dimecres i han estat rebuts per l'alcaldessa, Mercè Conesa, que els ha encoratjat a millorar el funcionament del sistema judicial durant l'exercici de la seva professió. Els alumnes de l'Escola Judicial, que romandran a Sant Cugat fins aquest divendres, visitaran diversos equipaments de la ciutat i s'entrevistaran amb responsables municipals d'aquesta àrea.

Els alumnes, provinents de diferents indrets de l'Estat espanyol, formen part de la 63a promoció de l'Escola Judicial. Durant la recepció a la sala de plens de l'Ajuntament, Conesa ha animat els assistents a millorar el sistema judicial.

Mercè Conesa

Tindreu gran responsabilitat en una professió indispensable. Us desitjo molts encerts i espero que pogueu millorar la justícia.






Els 27 futurs magistrats visitaran la Casa Mònaco, el Xalet Negre i el Centre d'Atenció Primària (CAP) Sant Cugat, entre d'altres equipaments.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.