El tall de trànsit del passeig Sant Magí es posposa fins la tercera setmana de novembre


Temes relacionats

Un tram del passeig de Sant Magí quedarà tallat al trànsit aquesta setmana (21/nov/11)


  • Comparteix:

Mapa de les obres

Mapa de les obres

El tram del passeig Sant Magí quedarà tallat al trànsit la tercera setmana de novembre de dos quarts de vuit del matí i fins les set de la tarda. El tall de trànsit que s'havia de produir la setmana vinent s'ajorna fins d'aquí a 15 dies a causa del desenvolupament de les obres de millora que s'està duent a terme al passeig de la Creu. Les obres tenen l'objectiu de contribuir a la millora d'aquest entorn, especialment el de l'escola Joan Maragall.

Com a pas alternatiu, els vehicles hauran de passar per l'avinguda Rius i Taulet, la plaça de Rafael Casanova, el carrer d'Amat i el carrer d'Abella. L'Ajuntament va iniciar la setmana passada unes obres de remodelació del passeig de la Creu per a millorar l'entorn i especialment el de l'escola Joan Maragall. Aquestes obres, subvencionades per la Diputació de Barcelona, s'allargaran durant uns tres mesos.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.