El Mercantic rep amb ambient festiu la descarregada mensual d'antiguitats


  • Comparteix:

La proximitat de les festes nadalenques i la coincidència amb el pont de la Puríssima ha portat centenars de curiosos aquest diumenge al Mercantic. La descarregada mensual d'antiguitats ha omplert l'espai de nous productes i nous expositors d'arreu de Catalunya. Entre les noves peces, s'han pogut veure càmeres reflex i joguines antigues, dos dels productes que més expectació han generat a la mostra.

Com una autèntica 'festa major'. Així ha rebut Mercantic la descarregada mensual de noves antiguitats. La cita ha afegit a l'exposició permanent i al mercat que omple l'espai cada diumenge una trentena de nous expositors d'arreu de Catalunya.

Ho explica el director del Mercantic, Josep Maria Camps.

Josep Maria Camps

És la nostra Festa Major. És el dia del mes que hi ha més moviment i el dia que més preparats estem per rebre els visitants.


Una combinació de bon temps, coincidència amb el pont de la Puríssima i proximitat de les festes nadalenques ha ampliat aquest diumenge la llista de visitants habituals a la mostra. Així ho han notat els mateixos paradistes.

Paradistes

S'ha notat quan ha sortit el sol. / Tot i que cada diumenge sol venir el mateix nombre de gent, aquest diumenge hem pogut veure una mica més de visitants. / Avui s'ha notat especialment.







L'espai d'exposició de Mercantic acull des d'articles de col·leccionisme i decoració, fins a llibres, roba i càmeres antigues, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.