La CGT desconvoca la vaga prevista a Renfe per a aquest divendres


  • Comparteix:

Estació de Renfe a Sant Cugat

Estació de Renfe a Sant Cugat

El sindicat CGT ha desconvocat la vaga que hi havia prevista a Renfe i Adif per aquest divendres, així que la previsió és que el servei del ferrocarril transcorri amb normalitat, segons han confirmat fonts de la companyia ferroviària. Les mateixes fonts han explicat que la ministra espanyola de Foment, Ana Pastor, ha trucat un responsable de la CGT per citar el sindicat a una reunió la setmana vinent, en la qual es parlarà sobre les seves reivindicacions. De fet, el sindicat ja havia manifestat que estava disposat a desconvocar la vaga si rebia resposta a una carta que va enviar el dimecres en la qual es demanava que Renfe sigui l'operador ferroviari de Catalunya fins al 2015.

L'aturada va ser convocada fa 10 dies pel sindicat CGT. El portaveu del sindicat ha informat sobre la desconvocatòria personalment al Comitè de Direcció de l'empresa, per la qual cosa Renfe ha restablert immediatament la seva operativa amb normalitat per als diversos serveis.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.