El sindicat CGT carrega contra l'augment de tarifes a Rodalies


  • Comparteix:

El bitllet de renfe, més car des d'aquest diumenge

El bitllet de renfe, més car des d'aquest diumenge

La secció sindical de la CGT de Renfe qualifica l'augment de tarifes de Rodalies d'abús i de decisió contrària al foment de l'ús del transport públic. Segons l'agrupació, aquesta decisió respon únicament a la voluntat de recollir fons a través d'una necessitat fonamental del ciutadà. El sindicat també carrega contra la gestió que ha fet la Generalitat en aquest sector i aposta per lluitar de manera més eficient contra el frau.

La CGT es mostra en contra de l'augment de preus dels títols de Rodalies de Renfe i critica especialment l'increment en el bitllet senzill i la T-10, els més utilitzats. El sindicat considera que aquesta mesura provocarà un augment de l'ús del vehicle privat.

El secretari general del sindicat SFF-CGT a Barcelona, Roberto Carrasco, ha explicat a Cugat.cat que abans d'incrementar tarifes s'ha de lluitar més fermament contra el frau.

Roberto Carrasco

S'incrementen preus per recaptar més. D'altra banda, però, no es lluita contra el frau, que és molt alt.


La secció sindical critica que la Generalitat hagi invertit en canviar la imatge corporativa en lloc de fer-ho en millorar el manteniment i el funcionament de les línies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.