Spanair deixa a terra les jugadores del Patí Hoquei Sant Cugat


  • Comparteix:

El Patí Hoquei Sant Cugat femení

El Patí Hoquei Sant Cugat femení

L'equip femení del Patí Hoquei Sant Cugat (PHSC) s'ha vist obligat a viatjar per carretera després que Spanair anul·lés el seu vol. Les jugadores havien de volar aquest dissabte a Vigo per jugar contra el Traviesas diumenge, però davant els problemes financers, l'aerolínia ha cancel·lat tots els viatges sense oferir alternatives sense cost per als clients.

Davant de les informacions sobre cancel·lacions de vols d'Spanair l'equip santcugatenc va reservar furgonetes aquest divendres per poder desplaçar-se per carretera. Alternativa a la qual han hagut de recórrer perquè l'aerolínia no els ha ofert més solucions. Ho ha explicat a Cugat.cat l'entrenador del PHSC, Francesc Colomer.

Francesc Colomer

El preu econòmic era fins a Madrid, a partir d'allà el vol depenia d'Iberia. L'oferta era de 500 € per persona i no hi havia més vols.



L'equip arribarà aquest vespre a Vigo després de 12 hores de viatge. Colomer ha explicat que tot i la incomoditat d'aquest desplaçament, el PHSC ha decidit no acollir-se a l'oferta de la federació d'ajornar el partit per no perdre el vol de tornada, contractat amb una altra companyia.

Francesc Colomer

La Federació ens havia ofert suspendre el partit però perdíem el vol de Vueling. Tal i com estan les coses hem optat per anar amb cotxe i tornar amb el vol pactat.





El Patí Hoquei Sant Cugat femení competeix a l'OK Lliga, la màxima categoria. A Vigo, les jugadores han de competir contra el Traviesas en un partit previst per aquest diumenge al migdia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.