Sant Cugat s'afegeix avui a la 5a Jornada de Recollida de Medicaments de Banc Farmacèutic


  • Comparteix:

Cartell de la 5a jornada de recollida / Font: Banc Farmacèutic

Cartell de la 5a jornada de recollida / Font: Banc Farmacèutic

Sant Cugat se suma aquest dissabte a la 5a Jornada de Recollida de Medicaments que organitza l'ONG Banc Farmacèutic sota el lema 'Dóna un medicament a qui el necessita'. Es tracta d'una iniciativa social que recull medicaments per a persones en risc d'exclusió social i pobresa, a través de les donacions que tenen lloc a Barcelona, Girona i Tarragona. La iniciativa tindrà presència santcugatenca gràcies a la participació de la farmàcia Ferreres.

La farmacèutica i treballadora del centre Ferreres Vanessa Muñoz ha explicat a Cugat.cat quines són les motivacions que van conduir a la farmàcia a sumar-se a aquesta solidària iniciativa.

Vanessa Muñoz

Ens va semblar que és una bona manera de promoure la salut, així com una possibilitat de col·laborar.



Sota el lema 'Dóna un medicament a qui més ho necessita', la campanya funciona de manera similar al Banc d'Aliments, i recull medicaments per donar resposta a les necessitats de les 40 entitats assistencials a les que ajuden, entre les que es compten Caritas, Projecte Home i Salut i Comunitat.

Els farmacèutics col·laboradors participen sense ànim de lucre, mitjançant un donatiu al Banc Farmacèutic en finalitzar la jornada de solidaritat. A més, el dia de la recollida es desplegarà un cos de voluntaris del Banc Farmacèutic que explicaran la iniciativa als ciutadans per animar-los a participar. Ho explica Muñoz en declaracions a Cugat.cat.

Vanessa Muñoz

La farmàcia ajuda amb un donatiu econòmic i els consumidors poden ajudar comprant els medicaments que es necessiten.



L'edició passada de la Jornada de Recollida de Medicaments es van recaptar un total de 5.000 medicaments gràcies a la participació de 125 farmàcies i 200 voluntaris. Enguany l'organització espera millorar aquests resultats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.