La Fundació Federica Cerdà formarà part de la Taula per a persones amb discapacitats


Temes relacionats

Obre les portes la Fundació Federica Cerdá, dedicada a teràpies amb cavalls per a discapacitats (25/oct/11)


  • Comparteix:

La Fundació Federica Cerdà, nascuda fa mig any, entrarà a formar part de la Taula per a persones amb discapacitat de la ciutat properament. L'entitat, que tracta persones amb dificultats motrius i de mobilitat a través de la hipoteràpia, ha rebut aquest divendres la visita de l'alcaldessa, Mercè Conesa. La fundació té un centre hípic adaptat a la nostra ciutat.

Durant la visita que l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha fet aquest divendres a les instal·lacions del centre, s'ha confirmat que la fundació entrarà a formar part en els propers dies de la Taula per a persones amb discapacitat.

Conesa també ha destacat la importància de projectes com aquest per a la ciutat.

Mercè Conesa

Sempre hem volgut recolzar aquells projectes que anaven en la línia d'ajudar aquells qui tenen més dificultats. Aquest projecte ens sembla molt encertat i una gran oportunitat per la nostra ciutat.


Nascuda fa poc més de mig any, la Fundació Federica Cerdà es dedica al tractament de persones amb dificultats motrius i discapacitats de diferents tipus, a través del treball amb els cavalls. Es tracta d'una tècnica anomenada hipoteràpia, una disciplina encara poc coneguda, però que ja compta amb diversos centres arreu del territori català.

El seu president, Federico González, ha recordat l'objectiu de la fundació.

Federico González

L'objectiu és ajudar a tots els nens amb discapacitat que poguem. Ho fem amb la hipoteràpia que es realitzada per metges i fisioterapeutes a sobre d'un cavall o amb un cavall.




La fundació, nascuda de la voluntat del seu president, Federico González, en veure el potencial dels cavalls en el tracte amb els nens amb dificultats, és l'únic centre de Catalunya totalment adaptat a gent amb discapacitats.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.